Om mig

Halløjsa, og velkommen til!

Mit navn er Helene, og i over et årti har jeg levet med type 1 diabetes, hvoraf de fem første år var på MDI-behandling (multible daglige injektioner). Siden min diagnose har jeg nydt godt af den service diabetesfirmaer levere, med gratis blodsukkermålere blandt andet, og derfor har jeg også anvendt en god del af dem der er på markedet.
Min store lidenskab er teknologien bag diabetes, og det har den været lige siden min lillesøster tilbage i starten af 2013 kaldte mig en cyborg, da jeg jo havde fået et elektronisk organ (læs; min insulinpumpe).

Udviklingen på det teknologiske område inden for vores diabetesbehandling er konstant, og stilstand er ikke noget der varer længe på den front. Derfor har jeg sat mig for at afprøve det udstyr som vi har til rådighed (med forbehold) og videreformidle min viden, erfaring og mine tanker.
Derudover arbejder jeg også med vejledninger til hvordan man som diabetiker kan få mest ud af sit udstyr, ved for eksempel at anvende en kunstig bugspytkirkel-funktion på sin mobil, eller ved at føre en relativt overskuelig logbog.

Jeg ser frem til at komme med masser af godter i fremtiden!

Advertisement